Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

VVD-Kamerlid: duidelijk zijn over congestie zeehaventerminals

DEN HAAG

‘Waarom denkt u dat het zo lastig is om hier oplossingen voor te vinden?’, wil VVD-Tweede Kamerlid Remco Dijkstra weten van minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur) naar aanleiding van het Schuttevaer-artikel ‘Situatie zeehaventerminals fnuikend voor binnenvaart’.

In het Schuttevaer-artikel stelde directeur Norman Verstoep van de Limburgse Barge Terminal Born (BTB) dat de congestie in de haven van Rotterdam nog steeds aanhoudt en de betrouwbaarheid van de containerbinnenvaart schaadt. ‘De initiatieven die zijn genomen, zijn niet genoeg voor het probleem dat we hebben.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(DvdM)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook