VVD-Kamerlid: duidelijk zijn over congestie zeehaventerminals

‘Waarom denkt u dat het zo lastig is om hier oplossingen voor te vinden?’, wil VVD-Tweede Kamerlid Remco Dijkstra weten van minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur) naar aanleiding van het Schuttevaer-artikel ‘Situatie zeehaventerminals fnuikend voor binnenvaart’.

In het Schuttevaer-artikel stelde directeur Norman Verstoep van de Limburgse Barge Terminal Born (BTB) dat de congestie in de haven van Rotterdam nog steeds aanhoudt en de betrouwbaarheid van de containerbinnenvaart schaadt. ‘De initiatieven die zijn genomen, zijn niet genoeg voor het probleem dat we hebben.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer