Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Nachtelijke stremmingen Koopvaardersschutsluis

DEN HELDER

Omdat de conditie van de stalen damwanden van de Koopvaardersschutsluis in Den Helder sneller dan verwacht verslechtert, laat de Provincie Noord-Holland hieraan door aannemer WaakSaam nu al herstelwerkzaamheden uitvoeren. De sluis zal hierdoor in de maanden april en mei een flink aantal nachten gestremd zijn.

1 / 1
Nachtelijke stremmingen Koopvaardersschutsluis

Nachtelijke stremmingen Koopvaardersschutsluis

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook