Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Overal waar u vaart: ‘Nu al ruim 140 stremmingen’

Maasbracht

‘Werk in uitvoering.’ Vervelend als je een bordje met deze tekst tegenkomt. Maar ook zeer gewenst als de infrastructuur het noodzakelijke onderhoud ontbeert. Voor de gebruiker, de schipper, kan een onverwachte stremming, die invloed heeft op het bereiken van zijn bestemming, de dag goed verpesten. Een aankomst om 20:00 uur of om 8:00 uur kan qua omzet een behoorlijk verschil maken.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook