Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Rotterdam en Brabant maken modal shift containers mogelijk

ROTTERDAM

Door het uitwisselen van meer digitale informatie moet het containervervoer via binnenvaart tussen de haven van Rotterdam en de regio Noord-Brabant verder groeien. Dat is één van de initiatieven die Havenbedrijf Rotterdam en Stichting Multimodaal Coördinatie en Adviescentrum Brabant (MCA Brabant) hebben afgesproken.

1 / 1
Rotterdam en Brabant maken modal shift containers mogelijk

Rotterdam en Brabant maken modal shift containers mogelijk

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook