Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Diepgang Rijn naar minimaal 2,10 meter’

Bonn

De diepgang voor de vaart op de Midden- en Beneden-Rijn moet versneld worden geoptimaliseerd naar standaard minimaal 2,10 meter. Daar dringen de verkeersministers van de Duitse deelstaten Nordrhein-Westfalen, Baden-Württemberg, Hessen, Rheinland-Pfalz en Saarland gezamenlijk op aan bij de Bondsregering in Berlijn.

1 / 1
'Diepgang Rijn naar minimaal 2,10 meter'

'Diepgang Rijn naar minimaal 2,10 meter'

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook