Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Aftrap werkzaamheden Afsluitdijk

KORNWERDERZAND

Minister Cora van Nieuwenhuizen (VVD) van Infrastructuur en Waterstaat heeft maandag 1 april de starthandeling verricht het grote werk aan de Nieuwe Afsluitdijk. Rijkswaterstaat en bouwconsortium Levvel verwachten dit in 2022 af te ronden.

1 / 1
Aftrap werkzaamheden Afsluitdijk

Aftrap werkzaamheden Afsluitdijk

De 87 jaar oude Afsluitdijk is een cruciaal onderdeel van de Deltawerken, die Nederland beschermen tegen de kracht van het water. Het is echter tijd voor groot onderhoud. Bovendien kijken we nu anders aan tegen zaken als natuurbeheer, visserij en recreatie. De nieuwe opzet probeert aan al deze moderne eisen tegemoet te komen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook