Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Kaai 142 altijd open voor medische hulp in haven

ANTWERPEN

Het Ziekenhuis Netwerk Antwerpen (ZNA) Medisch Centrum Kaai 142 in de haven van Antwerpen is voor veel schippers een bekend adres voor gezondheidszorg. Volgens verpleegkundige Dirk Liekens komen veel schippers vooral in het weekeinde op doktersbezoek.

1 / 1
Kaai 142 altijd open voor medische hulp in haven

Kaai 142 altijd open voor medische hulp in haven

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook