Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Geen bovenleidingen op Rijn en geen 135-meters op IJssel

DEVENTER

‘Wat een geweldig goede 1-april bijdrage!’, reageert lezer Onno Walda uit trolleybusstad Arnhem op het artikel ‘Rijn krijgt bovenleidingen voor elektrisch vervoer’ in Weekblad Schuttevaer van vorige week. Schepen kunnen volgens het artikel via de bovenleiding stroom aftappen om hun accu’s al varend op te laden. Maar niet heus.

1 / 1
Geen bovenleidingen op Rijn en geen 135 meters op IJssel

Geen bovenleidingen op Rijn en geen 135 meters op IJssel

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • J. Penninga

    Wat vandaag misschien wel een 1 april grap lijkt kan zomaar in 10 jaar of eerder werkelijkheid zijn!

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook