Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Containers met gevaarlijke stoffen onderschept

DEN HAAG

De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) heeft zondag negen containers met gevaarlijke stoffen van een containerschip laten verwijderen. Uit zes van de negen containers op het schip lekte een bijtende stof. De ILT meldde maandag dat de lekkage in combinatie met andere stoffen een gevaarlijke chemische reactie had kunnen veroorzaken.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook