Overal waar u vaart: Nieuwe kolk Eefde

Altijd is het weer even puzzelen waar ik mijn volgende column over ga schrijven, er spelen namelijk zoveel dingen in de regio en dat is best moeilijk kiezen. Deze keer wilde ik toch graag iets vertellen over de uitbreiding van sluis Eefde.

Door Fiona Oomen, Regiocoördinator Centraal en Oost-Nederland van Koninklijke BLN-Schuttevaer

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Overal waar u vaart: Nieuwe kolk Eefde | Schuttevaer.nl

Overal waar u vaart: Nieuwe kolk Eefde

Altijd is het weer even puzzelen waar ik mijn volgende column over ga schrijven, er spelen namelijk zoveel dingen in de regio en dat is best moeilijk kiezen. Deze keer wilde ik toch graag iets vertellen over de uitbreiding van sluis Eefde.

Door Fiona Oomen, Regiocoördinator Centraal en Oost-Nederland van Koninklijke BLN-Schuttevaer

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer