Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Gevaar overstromingen Maas in Limburg lijkt geweken

ROERMOND

Het gevaar voor overstromingen in Limburg lijkt geweken. Volgens Rijkswaterstaat (RWS) overstromen alleen nog uiterwaarden en laag gelegen gebieden rond Roermond door het hoge water. Wel is er zondag in Limburg nog sprake van verhoogde waakzaamheid.

1 / 2
Gevaar overstromingen Maas in Limburg lijkt geweken

Gevaar overstromingen Maas in Limburg lijkt geweken

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook