Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

WSA wil DEME de Elbe laten baggeren

CUXHAVEN

Terwijl het eerder een gelopen race leek, dat Boskalis een opdracht van 200 miljoen voor het baggeren van de vaargeul van de Elbe in de wacht had gesleept, pakt dat toch anders uit. Op dit moment lijkt, aldus berichten in Duitse media, het Belgische DEME de beste kansen te hebben.

1 / 1
WSA wil DEME de Elbe laten baggeren

WSA wil DEME de Elbe laten baggeren

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook