Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Groen licht voor 72 miljoen extra uitgaven aan Twentekanalen

DEN HAAG

De damwanden van de Twentekanalen verkeren in zo’n slechte staat dat ze snel vervangen moeten worden. Dat kost 57 miljoen euro, aldus minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat). Nog eens 15 miljoen is nodig voor de aanpak van grondwaterproblemen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • H.J.M. Arends

    Als je toch bezig bent,nog even 50 km doorgraven naar het oosten, dan heb je pas een goede verbinding met de rest van Europa.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook