Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Eefde-moment: scheidingswand en drijfbolders

EEFDE

Aannemerscombinatie Lock to Twente heeft voor de tweede sluiskolk in Eefde de laatste damwandplanken van de scheidingswand ingebracht. Die scheidt de huidige voorsluis van de nieuwe voorhaven van de 2e sluiskolk. Binnenin de kolk wordt de constructie van de drijfbolders zichtbaar.

1 / 1
Eefde-moment: scheidingswand en drijfbolders

Eefde-moment: scheidingswand en drijfbolders

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook