Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Min­der bar­ri­è­res voor spoor-, weg- en wa­ter­ver­voer in grensstreek

ZWOLLE

Vijf Nederlandse provincies en het ministerie van Verkeer in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen gaan samen het grensoverschrijdende personen- en goederenvervoer over weg, water en spoor verbeteren. Het gaat onder meer om het verbeteren van voorzieningen voor de binnenvaart met Europese subsidies.

1 / 1
Min­der bar­ri­è­res voor spoor-, weg- en wa­ter­ver­voer in grensstreek

Min­der bar­ri­è­res voor spoor-, weg- en wa­ter­ver­voer in grensstreek

Dat blijkt uit de werkagenda die de betrokken gedeputeerden Conny Bieze (Gelderland), Eric Geurts (Limburg), Christophe van der Maat (Noord-Brabant), Bert Boerman (Overijssel) en Floor Vermeulen (Zuid-Holland) en minister Hendrik Wüst (Noordrijn-Westfalen) op maandag 25 februari 2019 tijdens een werkbezoek aan Zwolle hebben ondertekend.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(DvdM)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook