Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Bunkercijfers Rotterdam lager: minder stookolie, veel meer LNG

ROTTERDAM

De verkoop van bunkerolie voor de zeescheepvaart in bunkerhaven Rotterdam is in 2018 verminderd van 9,9 miljoen naar 9,5 miljoen kuub. De daling is bijna geheel toe te schrijven aan de daling in de verkoop van zware stookolie van 8,3 miljoen naar 7,9 miljoen kuun. De overslag van LNG – liquified natural gas, vloeibaar aardgas – als bunkers nam aanzienlijk toe, van 1.500 ton naar 9.500 ton.

1 / 1
Bunkercijfers Rotterdam lager: minder stookolie, veel meer LNG

Bunkercijfers Rotterdam lager: minder stookolie, veel meer LNG

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook