Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Opinie: Zijn de schippers dik tevreden?

Den Bosch [update]

Rijkswaterstaat en de provinciale vaarwegbeheerders hebben onlangs het rapport Belevingsmonitor Binnenvaart het licht laten zien (zie Schuttevaer 15 februari 2019). Het gaat om de resultaten van een grote online enquête waarin 1096 schipper-eigenaars en schippers in loondienst afgelopen zomer werden bevraagd over hun ervaringen met de Nederlandse binnenwateren. Het rapport loopt over van tevredenheid onder de schippers. De opstellers spiegelen de uitkomst van de enquête wel erg rooskleurig voor.

Uitkomst Belevingsmonitor Binnenvaart zet niet aan tot verbetering
Waarom kijkt 68% nog steeds naar Teletekst?

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
 • B. Oosterveld

  🙂

 • j Teunisse

  Ha die Bart.
  Ja jongen , ik ben een teletekst lutser. Het waarom is simpel. Op de smartphone is in de play store ook een teletekst App.
  Er is geen Vaarweginformatie App. En dat in 2019 !!! Ja Bart over modernisme gesproken : Ja waarom is het er niet? Dan is de Teletekst uit 1978 een prima alternatief. De Teletekst geeft pagina 720, waterstand, 721 binnenlandse vaarwegen , 722 buitenlandse vaarwegen, 725 indien aanwezig Ijsberichten.
  Natuurlijk kan ik ook internet http://www.vaarweginformatie.nl gebruiken op de smartphone, Maar daar is de leesbaarheid dan k*t. Dus dat gaat beter op een laptop/pc .
  Oh Bart. Ik heb ook de Meine Pegel app van Elwis. / HWZ ( Hochwasserzentralen) met de actuele waterstanden van zelf in een favorieten lijst te plaatsen meetpunten. uit heel Duitsland.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook