Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Giessenbrug is goed onderhouden’

DEN HAAG

‘Onderzoek heeft uitgewezen dat de Giessenbrug goed is onderhouden, maar dat het bedienings- en besturingssysteem volledig moet worden vervangen’, zegt Rijkswaterstaat naar aanleiding van de schadeclaim die enkele beunschippers hebben ingediend vanwege het permanent gesloten houden van de snelwegbrug over de Schie bij Rotterdam.

1 / 1
‘Giessenbrug is goed onderhouden’

‘Giessenbrug is goed onderhouden’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook