Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Verkoop Alpherium leverde 40,8 miljoen op

ALPHEN A/D RIJN

Het afstoten van de binnenvaartactiviteiten aan CCT, inclusief Alpherium-terminal, leverde Nedcargo 40,8 miljoen euro op. Dat meldt Nieuwsblad Transport op basis van het jaarverslag van logistiek dienstverlener over 2017.

1 / 1
Verkoop Alpherium leverde 40,8 miljoen op

Verkoop Alpherium leverde 40,8 miljoen op

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • H.A. Hoogeveen

    Is het nou “leverings ketting VAN eten & drank? of is het supply chain FROM food & beverage?
    Zo heerlijk dat 2 talige geneuzel

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook