Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Steeds meer poep in Donau

KREMS

De Donau wordt volgens Oostenrijkers die aan de oever wonen steeds viezer en ze denken dat de vervuiling van schepen komt. De bewoners van Wachau, net boven Krems, willen dat er meer controles op scheepvaart komen. Dat meldt de Oostenrijkse website Heute.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • H. A. van Laak

    Bij en lage stroming van de Donau kan een nood overstrot van zoón victualie tank zoiets te weeg brengen. Een ervaring die je als mede water gebruiker niet weer wil meemaken..

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook