Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Eerste klussen in Elbe voor Nederlandse baggeraars

CUXHAVEN

In de laatste week van januari zijn de eerste opdrachten in het kader van het verbreden en verdiepen van de Elbe verstrekt aan Van den Herik en Heuvelman-Ibis. De opdrachten werden gegeven door het WSA Cuxhaven.

Van den Herik gaat voor 9,5 miljoen euro een dam aanleggen die onderdeel uitmaakt van een onderwateropslag van baggerspecie nabij de Medemrinne ofwel geul in de monding van de Elbe. Voor het project, dat dezer dagen gestart is, staat drie maanden.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook