Veerboot vervangt brug Humbeek-Sas

Bewoners van Humbeek-Sas, aan weerszijden van de stukgevaren brug over het zeekanaal Brussel-Schelde, kunnen de komende maanden oversteken met een veerpont. De Vlaamse Waterweg zette die woensdag 30 januari in, na het scheepsongeval van 17 januari.

Veerboot vervangt brug Humbeek-Sas

Herstel van het beweegbare deel van de brug gaat tot vier maanden duren. Deze situatie is, gelet op de afstand van de voorziene omleidingen, in het bijzonder voor de plaatselijke bewoners erg vervelend.  Om de hinder tot een minimum te beperken voorziet De Vlaamse Waterweg nv bij wijze van noodoplossing een veerdienst die op gezette tijden de beide oevers zal verbinden.  Gerekend op vier maanden gaat het om een investering van om en bij de 140.000 euro.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Veerboot vervangt brug Humbeek-Sas | Schuttevaer.nl

Veerboot vervangt brug Humbeek-Sas

Bewoners van Humbeek-Sas, aan weerszijden van de stukgevaren brug over het zeekanaal Brussel-Schelde, kunnen de komende maanden oversteken met een veerpont. De Vlaamse Waterweg zette die woensdag 30 januari in, na het scheepsongeval van 17 januari.

Veerboot vervangt brug Humbeek-Sas

Herstel van het beweegbare deel van de brug gaat tot vier maanden duren. Deze situatie is, gelet op de afstand van de voorziene omleidingen, in het bijzonder voor de plaatselijke bewoners erg vervelend.  Om de hinder tot een minimum te beperken voorziet De Vlaamse Waterweg nv bij wijze van noodoplossing een veerdienst die op gezette tijden de beide oevers zal verbinden.  Gerekend op vier maanden gaat het om een investering van om en bij de 140.000 euro.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer