Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zuid-Holland denkt binnenvaart

ALPHEN AAN DEN RIJN

Van links tot rechts geven de politieke partijen in de Provinciale Staten van Zuid-Holland de komende jaren prioriteit aan de binnenvaart. De woordvoerders van CDA, GroenLinks, SP, VVD en ChristenUnie oogsten er zaterdag 12 januari applaus mee op de jaarvergadering van Koninklijke BLN-Schuttevaer Rijnstreek in Alphen aan den Rijn.

1 / 1
PNA RIJNSTREEK

PNA RIJNSTREEK

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook