Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Eerste Nederlandse sleephopperzuiger op LNG baggert in Rotterdamse haven

ROTTERDAM

Mevrouw Jolies van der Kamp heeft vrijdag 11 januari in Rotterdam de gloednieuwe sleephopperzuiger Ecodelta gedoopt. Dat gebeurde aan de Holland-Amerikakade. Het schip is gebouwd in opdracht van de Zwolse Bagger- en Aannemingsmaatschappij Van der Kamp. Het is de eerste LNG aangedreven sleephopperzuiger van Nederland.

1 / 1
Eerste Nederlandse sleephopperzuiger op LNG baggert in Rotterdamse haven

Eerste Nederlandse sleephopperzuiger op LNG baggert in Rotterdamse haven

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook