Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Amsterdamse onderzeeboot moet verdwijnen (video)

DEN HAAG

Wie is de werkelijke eigenaar van de onderzeeboot Foxtrot, die in 1956 werd toegevoegd aan de Sovjet-vloot en nu ligt weg te rotten in de Amsterdamse NDSM-haven? De Raad van State mag het verlossende woord spreken. De Belgische scheepssloper De Schepper United in Boom zegt de eigenaar niet te zijn en wil daarom ook worden verlost van een dwangbesluit van de gemeente Amsterdam.

1 / 1
Amsterdamse duikboot moet verdwijnen

Amsterdamse duikboot moet verdwijnen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook