Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Hartelsluis permanent open

ROTTERDAM

De Hartelsluis staat sinds 11 januari permanent open en wordt alleen nog gesloten als een waterpeil van meer dan drie meter boven NAP wordt voorspeld bij Rotterdam en meer dan 2,90 meter boven NAP bij Dordrecht.

1 / 1
Hartelsluis permanent open

Hartelsluis permanent open

In het verleden was de sluis permanent gesloten en werd alleen geopend als een schip de sluis moest passeren. In 2017 werd dit al aangepast, toen werd de sluis permanent opengezet tijdens het zomerseizoen. Met de laatste aanpassing wordt de sluis het hele jaar door opengezet voor de scheepvaart.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(MdV)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook