Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Rotterdam wil kennis en inzicht van jachtschippers opkrikken

ROTTERDAM

De haven van Rotterdam gaat dit jaar veel aandacht besteden aan de veiligheid rond de recreatievaart. Want hoewel jachten maar een zeer klein deel van het verkeer uitmaken, waren ze wel betrokken bij 12% van de ongevallen, zo blijkt uit de cijfers.

Havenbedrijf Rotterdam wil de veiligheid vooral bevorderen via overleg en voorlichting aan de jachtschippers. Maar als het nodig is worden zeker boetes uitgeschreven, zei havenmeester René de Vries tijdens de presentatie van de nautische jaarcijfers op 8 januari.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook