Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Minder zeeschepen in Rotterdam

ROTTERDAM

Opnieuw kwamen er minder zeeschepen naar Rotterdam. Havenbedrijf Rotterdam telde er 29.475. Dat zijn er 200 minder dan in 2017 en is een voortzetting van de langjarige trend. De schepen worden namelijk steeds groter, waardoor het overslagvolume toch gestaag blijft groeien.

1 / 1
BOO NAUTISCHE CIJFERS ROTTERDAM

BOO NAUTISCHE CIJFERS ROTTERDAM

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • L.A. Verburg

    Briljante foto bij dit stukje, toch zeker gezien de eerste zin van het artikel: “Rotterdam gaat er prat op dat het aantal ongelukken is gedaald” 🙂

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook