Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Kolenoverslag Amsterdam daalt fors

AMSTERDAM

De Amsterdamse haven zag vorig jaar de kolenoverslag dalen met 18% naar 13 miljoen ton. Het is het vierde achtereenvolgende jaar dat in Amsterdam minder kolen worden overgeslagen. De overslag van agribulk, bouwmaterialen en containers maakten dit verlies echter goed. Dat maakte het havenbedrijf 10 januari bekend bij de presentatie van de voorlopige overslagcijfers over 2018.

1 / 1
Kolenoverslag Amsterdam daalt wederom fors

Kolenoverslag Amsterdam daalt wederom fors

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook