Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

DP World bouwt ‘magazijn’ voor containers in Dubai

Port Jebel Ali

Terminalexploitant DP World wil nog voor de Dubai Expo Show in 2020 een geheel nieuw geautomatiseerd opslagsysteem voor containers hebben gebouwd in Port Jebel Ali. Daarin kunnen containers 11 hoog worden gestapeld in rekken.

1 / 1
 DP World bouwt ‘magazijn’ voor containers in Dubai

DP World bouwt ‘magazijn’ voor containers in Dubai

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook