Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Schuttevaer Noord-Holland: ‘Ontvlechten is het nieuwe bouwen’

Heerhugowaard

De infrastructuur in Noord-Holland is tegen 2030 zo ingericht dat goederenvervoer haast vanzelfsprekend over water gaat en eigenlijk alleen over de weg als het moet. Daarvoor is een robuuster vaarwegennet nodig met aquaducten in plaats van bruggen. Dat stelt het visiedocument ‘Ware Koers NH 2030’, dat Koninklijke BLN-Schuttevaer Noord-Holland zaterdag 5 januari presenteerde in Heerhugowaard.

1 / 1
Schuttevaer Noord-Holland: ‘Ontvlechten is het nieuwe bouwen’

Schuttevaer Noord-Holland: ‘Ontvlechten is het nieuwe bouwen’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook