Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Schippers Utrecht willen toelating spudpalen op A’dam-Rijnkanaal

Utrecht

Koninklijke BLN-Schuttevaer Utrecht wil dat het gebruik van spudpalen wordt toegestaan op het Amsterdam-Rijnkanaal en het Lekkanaal. Rijkswaterstaat is gevraagd zo nodig onderzoek te doen naar het effect op de kanaalbodem. Dat kwam naar voren op de 87ste jaarvergadering van de afdeling op vrijdag 28 december.

1 / 1
Schippers Utrecht willen toelating spudpalen op A’dam-Rijnkanaal

Schippers Utrecht willen toelating spudpalen op A’dam-Rijnkanaal

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook