Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Bochtafsnijding Delftse Schie eind januari open

OVERSCHIE [update]

Minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat en gedeputeerde Rick Janssen van Zuid-Holland openen maandag 28 januari de bochtafsnijding in de Delftse Schie. Vanaf 29 januari kan de binnenvaart van de nieuwe route gebruikmaken.

1 / 1
Bochtafsnijding Delftse Schie eind januari open

Bochtafsnijding Delftse Schie eind januari open

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
 • T. den Ouden

  Staat ook geen jaar bij
  Dus je kan hier dan uit opmaken dat het vrijdag 28 januari 2022 zal zijn

 • Bibliotheek RWS

  28 januari is op een maandag en 29 januari op een dinsdag.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook