Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Ouderkerk verhoogt havengeld met 40%

OUDERKERK AAN DEN IJSSEL

Schippers die dit jaar in Ouderkerk aan den IJssel willen afmeren, betalen ruim 40% meer havengeld en voor walstroom dan vorig jaar. Voorzitter Nico Stam van BLN-Schuttevaerafdeling Ouderkerk aan den IJssel: ‘Hiermee plaatst de gemeente zich buiten de werkelijkheid.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (4)
 • A. Elzinga

  Weer een schippersdorp naar de kloten door een paar toevallige onbenullen, die toevallig even in de raad zitten. De Nldse politiek is zwaar ziek. Op zich logisch want politiek is een van de weinige beroepen waar je geen enkel diploma voor nodig hebt. Iedere idioot kan in de politiek.

 • M. Smitsman

  Lekker generatortje starten!

 • J.C Hagens

  Kostendekkend? Hoe kan je dat in vullen, de ene week liggen de steigers vol en de andere week liggen ze leeg of half belegd.
  Ook zijn er veel Schippers/Eigenaren die van de Faciliteiten gebruik maken omdat ze in deze Gemeente wonen, dus allerlei andere rechten betalen doordat vele doordeweeks varen en de Kinderen op School zitten en Moeder de Vrouw voor de kinderen moeten zorgen.
  Nu is Inflatie correctie een mooi woord om de belasting te verhogen (Lees in sommige gevallen Stelen) Ben blij dat ik niet in zo een Gemeente leef waar een hardwerkend Mens wordt bestolen door Mensen die totaal geen verstand van Scheepvaart hebben, niet alleen aan de Scheepvaart verdien je, ook aan de aanverwante Bedrijven die van de Scheepvaart leven en de Gemeente kas spekken.

 • H.W. Storm

  Dus de vrachtprijs omhoog

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook