Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Afmeren Keulse Rheinauhaven mag weer onder voorwaarden

Keulen [update]

Het algemene afmeerverbod aan de kademuur in de Keulse Rheinauhaven is voorlopig en onder voorwaarden opgeheven. Havenbeheerder Häfen und Güterverkehr Köln (HGK) maakte eerder al bekend dat het verbod vanaf 1 oktober werd opgeheven, maar plaatste begin januari borden waarop wordt aangegeven wat de voorwaarden zijn waaronder mag worden vastgemaakt.

1 / 2
Afmeren Keulse Rheinauhaven mag weer onder voorwaarden

Afmeren Keulse Rheinauhaven mag weer onder voorwaarden

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook