Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Uitbreiding Schipdonkkanaal kan met minder grond

BRUSSEL

Grondeigenaren langs de geplande uitbreiding van het Schipdonkkanaal krijgen 115 hectare ‘reservatiestroken’ terug. De Vlaamse ministers Ben Weyts (Mobiliteit) en Joke Schauvliege (Omgeving) hebben een grote kuis gehouden in de ruimtelijke plannen en de helft van al die gereserveerde panden geschrapt.

1 / 1
Uitbreiding Schipdonkkanaal kan met minder grond

Uitbreiding Schipdonkkanaal kan met minder grond

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook