Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Droogte raakt onze hele economie’

DEN HAAG

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat gaat de maatregelen die zijn genomen tijdens de droogte van deze zomer en herfst evalueren. Er is een Beleidstafel Droogte ingesteld, die ook moet kijken naar bevaarbaarheid van rivieren. In het voorjaar van volgend jaar moet de evaluatie klaar zijn zodat bij een volgende droogte lering kan worden getrokken.

1 / 2
'Droogte raakt onze hele economie'

'Droogte raakt onze hele economie'

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • T.J. van Osch

    https://www.schuttevaer.nl/nieuws/havens-en-vaarwegen/nid30087-opinie-bouw-keringen-in-de-waal-om-water-vast-te-houden.html

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook