Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Vaartocht langs het verleden

Ouderkerk

De Hollandsche IJssel zag er een eeuw terug compleet anders uit dan nu. Steenfabrieken, scheepswerven en molens bepaalden de aanblik waar nu woonflats, nieuwbouwwijken en bedrijven te zien zijn. In zijn boek ‘Historische vaartocht over de Hollandsche IJssel’ brengt Ouderkerker Piet Mourik de geschiedenis tot leven.

1 / 1
Vaartocht langs het verleden

Vaartocht langs het verleden

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • A. Elzinga

    De Gekan Holl Ijssel is vanaf Gouda richting Jutfaas nog steeds bevaarbaar door dezelfde maat schepen als voorheen. Er komen nog steeds vrachtschepen nr Haastrecht met veevoer.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook