Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Deventer Prins Bernhardsluis na vier maanden weer in gebruik

DEVENTER

Bij een waterstand van NAP +132 cm werd vrijdagmorgen 7 december om 09.00 uur het met tarwe geladen motorschip Diadema uit Lemmer als eerste geschut vanaf de Geldersche IJssel naar de havens van Deventer. Om 11 uur werd het met mais geladen motorschip Verena uit Zwolle opgeschut. Aan de laagwaterstremming van vier maanden kwam daarmee een eind.

1 / 1
Deventer Prins Bernhardsluis na vier maanden weer in gebruik

Deventer Prins Bernhardsluis na vier maanden weer in gebruik

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook