Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Antwerp Gateway gaat van 2,5 naar 3,4 miljoen teu

Antwerpen

DP World investeert 197 miljoen euro in de Antwerp Gateway Terminal in Antwerpen om aan de verwachte groeiprognoses te kunnen voldoen. De overslagcapaciteit gaat van de huidige van 2,5 miljoen teu naar 3,4 miljoen teu in 2023.

1 / 1
Antwerpen Gateway gaat van 2,5 naar 3,4 miljoen tau

Antwerpen Gateway gaat van 2,5 naar 3,4 miljoen tau

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook