Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Burgemeester Keulen wil dat schepen langzamer varen

KEULEN

De burgemeester van Keulen, Henriette Reeker, heeft maandag 2 december voorgesteld het scheepvaartverkeer op de Rijn te verplichten langzamer te varen bij het passeren van Keulen. Hoeveel langzamer zei ze er niet bij.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (4)
 • j Teunisse

  Akkoord snelheids limiet van 30 km per uur kan ik accepteren.;) . In de hetze op alles wat diesel is vergeet de goegemeente dat benzine verbranding motoren een veelvoudige hogere uitstoot van CO 2 hebben als diesel. ( schadelijk broeikasgas) , ook nog wat andere gassen passeren ongestoort de catalysator. Waaronder benzeen, ( kankerverwekkend). Door zich massaal op de dieselmotor te focussen, raakt dat wat ondergesneeuwd. Feit is dat meetstations een wereldwijde stijging van CO 2 registreren.

 • H.W. Storm

  Het gebrek aan capabele bewindslieden neemt toe.

 • Jim Grooten

  Vuurwerk dan ook verbieden ( Cologne Lights)

 • A. Elzinga

  nu nog t vliegveld dicht.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook