Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Oude brug Ham-Zwartenhoek op Albertkanaal wordt vervangen

HAM-ZWARTENHOEK

In het weekend van 1 en 2 december 2018 wordt op het Albertkanaal het stalen brugdek voor de nieuwe boogbrug in Ham-Zwartenhoek ingevaren. De nieuwe brug komt stroomopwaarts naast de bestaande brug die bruikbaar blijft tijdens de werken. Tijdens het invaren en plaatsen van de brugdelen zal het scheepvaartverkeer gestremd zijn van 1 december 19 uur tot 3 december 3 uur.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook