Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Overal waar u vaart: Achter de schermen gebeurt veel

Schagen

Wat doet BLN eigenlijk? Onlangs werd mij die vraag weer gesteld. Van niet-leden kan ik zo’n vraag goed begrijpen. Zij missen de informatie die de leden krijgen. Maar als ook leden deze vraag gaan stellen, is er iets niet goed. Dan zijn ze wellicht niet goed geïnformeerd, of niet tevreden met de resultaten. Zij missen een lijst met successen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook