Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Overal waar u vaart: Achter de schermen gebeurt veel

Schagen

Wat doet BLN eigenlijk? Onlangs werd mij die vraag weer gesteld. Van niet-leden kan ik zo’n vraag goed begrijpen. Zij missen de informatie die de leden krijgen. Maar als ook leden deze vraag gaan stellen, is er iets niet goed. Dan zijn ze wellicht niet goed ge├»nformeerd, of niet tevreden met de resultaten. Zij missen een lijst met successen.

Door Andries de Weerd, Regiocoördinator Koninklijke BLN-Schuttevaer Noord-Holland en IJsselmeer
Dat is geen goed signaal! Ondanks de in mijn ogen zeer lange lijst speerpunten ervaren zij dat BLN niet genoeg bereikt. Als ik naar de dagelijkse praktijk kijk van de laatste maanden, dan kan ik mij dit signaal van een lid wel voorstellen. Hoewel wij de laatste jaren veel dichter op de bal spelen, staan we toch nog regelmatig met 1-0 achter. Dat is frustrerend voor de schipper, maar zeker ook voor BLN. Ik neem u met een paar voorbeelden mee door de afgelopen weken.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook