Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Rijkswaterstaat wijst alle varianten Amsterdamse IJ-brug af

AMSTERDAM

Rijkswaterstaat wijst de plannen van het Amsterdamse stadsbestuur voor een fiets- en voetgangersbrug over het IJ categorisch af. Dat blijkt uit een brief van de dienst aan de gemeente die in handen is van De Telegraaf. De werkgroep Het Open IJ hoopt de Amsterdamse gemeenteraad zover te krijgen dat die volledig afziet van plannen voor IJ-bruggen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook