Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

ECT krijgt goedkeuring ACM voor nieuwe planningscriteria

ROTTERDAM

Mededingingsautoriteit ACM zegt dat containeroverslagbedrijf ECT de planningscriteria voor binnenvaartschepen zo heeft aangepast dat ze nu ‘objectief, redelijk, non-discriminatoir en transparant’ zijn. Binnenvaartondernemers krijgen zes weken de gelegenheid om dat zelf vast te stellen.

1 / 1
ECT krijgt goedkeuring ACM voor nieuwe planningscriteria

ECT krijgt goedkeuring ACM voor nieuwe planningscriteria

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook