Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Antwerpen stevent af op zesde recordjaar op rij

ANTWERPEN

De haven van Antwerpen stevent af op het zesde jaarrecord op rij. De eerste negen maanden van 2018 werd 177.026.550 ton goederen overgeslagen. Dat is 6% meer dan in dezelfde periode vorig jaar. Vooral de containeroverslag liet een sterke groei zien. Er werd 8.333.523 teu behandeld (+6,8%).

1 / 1
Antwerpen stevent af op zesde recordjaar op rij

Antwerpen stevent af op zesde recordjaar op rij

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook