Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Pleidooien voor Rijnverdieping tijdens Duitse Koningsvaart (video)

MAINZ

‘We weten dat binnenvaartschepen een voorsprong hebben als je hun CO2-uitstoot vergelijkt met die van vrachtwagens. Maar om deze voorsprong te behouden, is een omschakeling nodig naar schonere motoren en brandstoffen. Dit is een van de zaken waaraan we samen werken’, zei Koning Willem-Alexander woensdag 10 oktober in Mainz tijdens een werkbezoek aan de Duitse deelstaten Rijnland-Palts en Saarland. Ook de gevolgen van de lage Rijnwaterstand kwamen aan de orde.

1 / 1
Pleidooien voor Rijnverdieping tijdens Duitse Koningsvaart

Pleidooien voor Rijnverdieping tijdens Duitse Koningsvaart

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Jim Grooten

    Begreep via twitter dat het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat de Danser group als vertegenwoordiging uit de binnenvaartsector had uitgenodigd.
    Wist nooit dat een rederij de binnenvaartsector vertegenwoordigd,deze hebben eigen belang .

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook