Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Gent heropent historische waterweg in stadscentrum

GENT

De Reep of Nederschelde, de oude verbinding tussen de Schelde en de Leie in het stadscentrum van Gent, wordt zaterdag 3 november heropend. De waterloop was 60 jaar afgesloten met een dam bij de Wijngaardbrug en grotendeels gedempt.

1 / 1
Gent heropent historische waterweg in stadscentrum

Gent heropent historische waterweg in stadscentrum

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook