Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Keulen staat aanleggen aan de kade weer toe

KEULEN

Het algehele afmeerverbod aan de kade in Keulen is na ruim een half jaar van de baan. Dat blijkt uit aankondigingen van de Keulse havendienst HGK (Häfen und Güterverkehr Köln) en de gemeente Keulen. Vanaf 1 oktober is vastmaken aan de 1,4 kilometer lange kade voor bepaalde schepen weer toegestaan. Het gaat om een tijdelijke maatregel in afwachting van verdere plannen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • edmond de weirt

    wij hebben al een paar keer aan de kaai van keulen gelegen,lege tanker van 135 meter,
    geen probleem ,moet wel vast maken met de ringen in de muur,de bolders op de kaai zijn weg

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook