Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Baggeren Elbe op 19 maart van start

HAMBURG

De milieuorganisaties BUND, Nabu en WWF hebben net binnen de sluitingstermijn nieuwe bezwaren ingediend tegen het huidige plan voor het uitbaggeren van de Elbe tussen Hamburg en de Noordzee. Maar aan hun bezwaren hebben ze niet het verzoek om een bouwstop gekoppeld. En dus kon senator economische zaken van de deelstaat Hamburg Frank Horch bekend maken dat het baggeren van de Elbe op 19 maart 2019 zal beginnen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook